Grundkurser, Intensivkurser, Miniworkshops og Messer

Generelt om Grundkurser i Rosenmetoden

I Rosenmetoden møder vi mennesker med indfølende, nænsomme hænder. Vi lærer at spejle, invitere, møde et andet menneske, som skaber kontakt. Når man oplever det her stærke nærvær og den plads og rummelighed omkring sig, så er der noget der åbner sig. Gamle traumer kan blive forløst, følelser kan rummes og dermed accepteres som en naturlig del af det at være menneske.
Vi er ikke interesseret i idealer og gode råd, men mere i det skønne og dejlige i at være et naturligt individ med alt hvad det nu indebærer. Vi er interesseret i de kvaliteter der for lang tid siden blev gemt væk for at overleve i de omgivelser, vi har befundet os i.

Der vil være masser af praktiske øvelser, da Metoden indlæres erfaringsbaseret. Du kan tage kurset for personlig udvikling, eller som en start på uddannelsen til Rosenteraput. Min erfaring er at der sker noget ganske særligt, når man samles i disse grupper omkring Rosenmetoden. Der opstår en tillid, forståelse og rummelighed, som er helt unik.

Grundkursus 25-26 februar 2023 i Ballerup

Kurset foregår kl. 9.30 – 16.00
Der vil være en times frokostpause undervejs.
Det koster 2500 kr. inkl. kaffe/the og snacks
max 8 deltagere

Kurset foregår i Ballerup Psykologhus
Centrumgaden 7, 1
2750 Ballerup
Det ligger lige ved Ballerup station

Generelt om Intensivkurser i Rosenmetoden

Intensivkurser er for dig, som har taget et grundkursus, og som har lyst til at dykke dybere ned i Rosenmetodens univers. Kurserne er i starten primært for at du kan udvikle dig personligt. At du kan få tid til at bearbejde dine egne oplevelser, der er lagret i kroppen. At du kan blive bedre til at rumme dine egne følelser, og dermed andres. Du får hjælp til at mærke om du er hjemme i din krop.

Noget der også er rigtig spændende, er at blive opmærksom på om du taler fra dit hovedet, eller du taler fra den aktuelle oplevelse i nuet og i din krop. Vejrtrækningen , som barometer for vores tilstand og kropslæsning, er emner som vi kommer ind på, på alle intensiver.
Intensivkurserne kan på længere sigt føre til en uddannelse, som Rosenterapeut.  Mere info  om uddannelsen.

Intensivkursus 16-20 november 2022 i Skanderborg

Jeg har her fået muligheden for at undervise sammen med Maja Skau-Olsen. Hun har en særlig evner for at skabe et trygt rum, hvor man kan udfolde sig frit, afsøge nye muligheder i sig selv og på den måde træde mere frem i verden, som det mennesker man er.

Kurset foregår på Audonicon
Grønnedalsvej 14
8660 Skanderborg

Kurset koster 5800 kr.

For mere info

Miniworkshops i Rosenmetoden

Her kan du få en fornemmelse af Metoden. Der vil både være en generel introduktion og så kan der gås i dybden, med forskellige emner.
Der vil være øvelser og en demonstration på en af deltagerne.

Ingen aktuelle datoer.

Krops sind ånd messen i Brøndbyhallen 3-5 februar 2023

Der vil være prøvebehandlinger, gode tilbud og konkurrence om gratis sessioner

Verdenskongres om Rosenmetoden i Sarajevo

Udsat til 2023 grundet Covid-19.

Der bliver løbende annonceret flere events, så tilmeld dig gerne nyhedsmailen for at holde dig opdateret.