Tilbagemeldinger

Her kan du fortælle om hvordan du har oplevet en Rosensession eller et kursus i Metoden.

9 kommentarer til “Tilbagemeldinger”

 1. Jeg oplever Anja som meget kompetent rosenterapeut, hvilket hjælper mig til at rumme mere af mig selv gennem at få kontakt med følelser fra min meget tidlige barndom, hvor jeg valgte at undertrykke mine følelser, som en den gang brugbar overlevelsesstrategi. At formå at turde sige farvel til den strategi og dermed kunne slappe af kræver for mig en meget kompetent, rummelig, tålmodig og nørded rosenterapeut. Tak Anja.

 2. Jeg har været hos dig 2 gange og begge gange har jeg fået en fysisk afslapning og en indre ro af det. Det er som at problemerne føles mere overkommelige og mindre slemme.

 3. Det har været en helt fantastisk oplevelse at være hos dig sidst. Siden da har jeg følt, at der har været meget mere plads i maven til at trække vejret.

 4. Jeg har både været på grundkursus i rosenmetoden og fået behandling hos Anja. At kunne give slip, føle sig set og blive holdt i trygge omgivelser og med en professionel terapeut som Anja, til at støtte dig er fantastisk. Både behandling og kursus i rosenmetoden anbefales varmt.

 5. Efter to sessioner hos Anja og at have deltaget i grundkurset, hvor Anja også underviste, kan jeg varmt anbefale Rosenmetode-konceptet generelt og i særdeleshed Anjas rolige, ærlige, ægte og kompetente måde at behandle og undervise på. Jeg er glad for at være blevet gen-introduceret til Rosenmetoden via Anja, fordi jeg får kontakt med dybereliggende lag i min krop på en blid og nænsom måde.

 6. Rosenmetoden og Anja blev en del af mit liv i februar 2019, hvor jeg deltog på et grundkursus. Efterfølgende har jeg modtaget flere behandlinger og fortsætter med det. Behandlingerne giver indsigter og løsner spændinger på måder, som jeg ikke har mødt tidligere. Det er meget trygt og meget givende.

 7. Jeg har deltaget i grundkursus hos Anja og blev meget begejstret for metoden. Anja er en dygtig underviser, både hvad angår demonstration af metoden og at udvise nærvær og tilstedeværelse. Det var en virkelig god oplevelse, som jeg kun kan anbefale.

 8. Jeg mødte Anja på en helsemesse, fik en meget åbne behandling, jeg fik det så godt. Har siden været til 2 behandlinger og har fået løsnet noget, som ikke er blevet løsnet før. Anja er tilstede i behandlingen og meget rummelig, hun forstår og giver gode svar. Jeg har fået mere plads i min højre side ❤️ Det anede jeg ikke jeg kunne få ❤️

 9. Anja er autentisk, levende og dygtig.
  Det er inspirerende, trygt, informativt og udviklende at være på hendes kurser.
  – En spændende og rørende oplevelse.

  Benedicte – krops og psykoterapeut.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.